Meer resultaten voor hoeveel graden thermostaat vloerverwarming

hoeveel graden thermostaat vloerverwarming
Aanvoer watertemperatuur vloerverwarming.
Zie ook de discussie hierover: Nefit Ecomline HR43 en vloerverwarming. Ik hoor graag van de CV specialisten of ik mijn vloerverwarming thermostaat probleemloos op 40 graden kan zetten en of dit bijdraagt aan een zuiniger stookgedrag en een woning die sneller op temperatuur komt. Hessie op 10 September 2013, 1327.: Bij een houten vloer zou ik zeker niet hoger gaan dan 35 graden aanvoer. Je zegt, dat het uren duurt voor het een paar graden warmer wordt. Dat is ook heel normaal bij vloerverwarming, 1 graad per uur ongeveer. Gorp op 10 September 2013, 1644.: Heb je alleen vloerverwarming, of ook radiatoren die open staan? Is de installatie voorzien van een buffervat met by-pass ventiel? Hoeveel meter vvslang ligt erin?
SEO
Hoe warm stook ik als ik niet thuis ben? Radio 2, de grootste familie.
Deze winter laat hij de binnentemperatuur telkens zakken tot 17 Ć  18 graden, om ze dan terug te laten opwarmen tot 21 graden als hij thuiskomt. Maar, vroeg hij zich af, is het niet beter om de thermostaat gewoon op 21 graden te laten staan?
lijsten op maat
Vloerverwarming: waar let ik op? Warmtepomp-informatie.be.
Dit betekent dat het zelfregelend het beste tot zijn recht komt met een regeling thermostaat per individuele ruimte. Elke thermostaat regelt van desbetreffende ruimte de klepjes van de vloerverwarming. Zuiniger met energie. Conventionele radiatoren werken met een hoge aanvoertemperatuur 80 C dat kostbehoorlijk energie. Een oppervlakteverwarmingssysteem, zoals vloerverwarming, werkt aanmerkelijk efficiƫnter en economischer immers er hoeft maar tot bijvoorbeeld een aanvoertemperatuur van 35 C te worden verwarmt. De leidingen van de vloerverwarming kunnen in de zomer ook dienst doen om uw woning te koelen. Door in plaats van laagtemperatuur verwarmingswater 35 graden bijvoorbeeld water van 18C door u vloer te laten circuleren kan de ruimte ook worden gekoeld tot ongeveer een afnamen van de kamertemperatuur van 4 C.
Lening simulatie
Vloerverwarming instellingen koud in huis tochtgevoel Ecobouwers.be.
niet ideaal, I know. We kozen overal voor vloerverwarming, een Junkers ZSBR 28-3 ketel met boiler en een FW120 thermostaat. De technieker heeft die thermostaat ingesteld als volgt: voetpunt/eindpunt, range van 28 graden retour tot 42 graden aanvoer. Volgens mijn idee werkt dit dus als een klassieke thermostaat: temperatuur bereikt klik uit.
tempur
FOK.nl cookie-informatie.
Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren wil je het geluid uit hebben, heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen.
crawford garagepoorten
Vloerverwarming, snap er niets van.
We hebben een huis dat gebouwd werd in 1989 met vloerverwarming. Vorig jaar hadden we een gaslek aan onze Viesmann verwarmingsketel en we hebben toen besloten om die dan maar ineens te laten vervangen door een Vaillant VCW 346 met daarop een ecotec 430 thermostaat. Dit werd door de installateur geplaatst en uitgelegd maar we hebben de indruk dat het allemaal toch een pak trager" werkt. Onze vorige ketel sprong s morgens om 5u aan en tegen 7 uur was onze vloer warm. Niet dat de woonkamer dan al warm was maar tegen 8u 30 a 9u zaten we toch op temperatuur. Onze huidige ketel, de vaillant springt aan om 4u en tegen 8u begint de vloer een klein beetje warm te worden. Tegen 12u wordt de ingestelde temperatuur bereikt. Ik weet uiteraard dat vloerverwarming een grotere vertraging heeft dan een gewone verwarming maar het is toch een groot verschil met de Viesmann. Volgens de installateur werkt de Vaillant, en ik kan ook niet zeggen dat dat niet is, maar ik heb toch de indruk dat er een paar instellingen verkeerd staan. Hier zijn de instellingen.: Op de ketel.: Vertrektemp verwarming 50 graden Mag ook niet hoger volgens de installateur.
Vloerverwarming temperatuur van water in leidingen Bouwinfo.
Rapporteer als spam / reclame / ongepast /. Ik weet dat er al een topic over bestaat.heb het ooit gelezen, maar vind het echt niet terug via de zoekfunctie. Mijn vraag: hoe warm mag het water in de leidingen van een vloerverwarming zijn? Is een temperatuur van 35 graden overdreven?

Contacteer ons